Informacije za pacijente

Informacije za pacijente

 
Svaki pacijent kojem je propisana terapija zračenjem u Centru za radioterapiju Banja Luka dobija individualiziran tretman, prilagođen njegovom specifičnom medicinskom stanju i bolesti. Naš osnovni zadatak je da Vam obezbijedimo vrhunsku medicinsku uslugu u okruženju u kojem ćete se osjećati prijatno, zbrinuto i bezbjedno.
 
Mi u potpunosti razumijemo da je period dolazaka na tretmane zračenjem veoma stresan i za Vas i za članove Vaše porodice. Budite sigurni da ćemo dati sve od sebe da Vam učinimo taj period što je moguće lakšim. Slobodno se obratite našem osoblju sa zahtjevima koji mogu učiniti Vaš boravak kod nas ugodnijim.
 
Informacije za pacijente na ovoj web stranici su napisane i namijenjene da upravo Vama daju odgovore na što je više pitanja moguće. Naša stranica će se redovno ažurirati novim pitanjima i odgovorima, sve u cilju da Vam objasnimo i da Vas upoznamo sa svime što Vas zanima. Ukoliko Vam je potrebna određena informacija koja se ne nalazi na našoj web stranici, osjećajte se slobodnim da pozovete Recepciju Centra za radioterapiju Banja Luka na broj +387 51 340 510. Pitanja takođe možete ostaviti na našoj web stranici i dobićete odgovor u narednih nekoliko dana. 
  
Ukoliko imate žalbu na kvalitet naše usluge ili tretman u toku boravka u Centru, imate mogućnost da se direktno obratite našem osoblju, ostavite poruku u Knjizi utisaka na Recepciji Centra za radioterapiju ili ostavite Vašu poruku na web stranici. Budite sigurni da ćemo se pozabaviti Vašom žalbom i dati sve od sebe da se u budućnosti ne javljaju problemi ili propusti koje navedete.